FURUTRAPPEN SOM BLE SOM NY IGJEN…

Mange som pusser opp hjemmet fokuserer gjerne på nytt gulv, kjøkken, eller maling av vegger og tak. Det som kanskje glemmes er et av husets viktigste elementer, nemlig trappen. Tidligere ble trappen kun sett på som en fremkomstmåte mellom ulike etasjer, i dag blir den ansett mer som et møbel med mange muligheter, blant annet der trappen skal passes inn i lag med interiøret. Ikke bare skal man bare komme seg fra en etasje til en annen, men også gjerne på en måte som ikke fullstendig kræsjer med eller saboterer stilen i resten av huset.

dsc_1780 dsc_1781 dsc_1782 Trappen før og etter oppussing finner dere HER.dsc_1783 dsc_1785

Når vi skulle velge å fornye trappen i huset, så ønsket vi oss nytt gelender og nye trappetrinn – vi ønsket også å tette igjen hullene mellom trappetrinnene. Vi tok kontakt med Bergmoen snekkerverksted som er en bedrift som fornyer trapper. Vi tok turen innom dem for en prat og ble enige om hva vi ønsket oss.

Bergmoen snekkerverksted kom hjem til oss der vi fikk fornyet den gamle furutrappen som ble som ny igjen – som satte prikken over i`en i vårt hjem. Nå er det 1 år siden de var her og jeg har ikke ord på hvor fornøyde vi er. Trappen og detaljene har gjort sitt med helheten som passer inn i resten av huset.dsc_1787dsc_1792dsc_1795dsc_1796dsc_1797dsc_1791

Jeg syns det er avgjørende å fornye trappen og dette har vært med og skape den samme stilen som ellers i huset – noe som har gjort at vi har fått det slik vi ønsker det.

6 kommentarer om “FURUTRAPPEN SOM BLE SOM NY IGJEN…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s