JEG HADDE GLEMT HVOR FÆLT DET EGENTLIG ER

God kveld. For noen nydelige dager det har vært her på møre. Sommerdager som har visst seg fra sine beste sider og det liker vi. Sol, bading, strand og sand over alt. Akkurat slik det skal være. Det som kan være veldig kjipt er denne trope varmen om natten, Jeg hadde glemt hvor fælt det egentlig er – og da er jeg veldig glad for er at vi har ei stor vifte opp i taket – noe som vi ikke angrer et sekund på. Jeg elsker sommeren, men når det kommer opp til 29-30 grader i sola blir det litt vel mye for meg altså. Å om natten når luften står stille blir det ikke noe bedre – Jeg sovner tilslutt, men det tar sin tid.

Uansett så har vi kost oss med grilling i to dager – grillmat blir jeg aldri lei av, ikke når jeg har fått smaken på chili pølse og baby back ribs – verdens beste grillmat.

Vi skrives.

4 kommentarer om “JEG HADDE GLEMT HVOR FÆLT DET EGENTLIG ER

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s