AMALIE SITT ROM: FØR OG ETTER

Sommeren 2014 ble Amalie sitt nye rom ferdigstilt. Vi startet faktisk dette prosjektet før vi flyttet inn i barndomshjemmet til Thomas. Denne sommeren var det skikkelig i gang med oppussing og jeg har ikke ord på hvor mye jeg gledet meg til alt skulle bli ferdig. Det å skal flytte fra et nytt hjem til en helt ny kommune ble en prøvelse, der alt ble helt nytt for oss, og jeg er var veldig spent og følte meg klar for et nytt steg i livet. Så langt i denne oppussingen så har det kostet en del, man ser virkelig en stor forandring og på hvor mye arbeid som egentlig har blitt gjort – og det er jo det som er så fint, man ser virkelig hvor fint det er når alt er ferdig. Jeg vil selvfølgelig vise dere før og etter bilder slik rommet ser ut før leker og interiør var kommet på plass. Før var rommet enkelt og lite innebyggende med litt furu og blåe toner i alt som var av vegger og lister. Dette rommet var heller ikke akkurart «sprekt» etter min stil og alt for enkelt for meg. Ved første øyekast så tenkte jeg fort at dette rommet måtte det gjøres noe med.

Jeg føler meg mye heldigere enn noen gang, både jeg og Amalie kunne ikke hatt det bedre enn det vi har nå, etter alt strevet vi har vært igjennom – dette var starten på at vi fant lykken til slutt, noe vi også fortjente.

– slik ser det ut nå –

Hva har vi gjort: Her startet vi med å fjerne gulv og lister. Så ble det nye panel plater på veggene, nye lister og nytt gulv ble lagt. Gulvet som var fra siden huset ble bygd, har blitt erstattet av grå eik som er et vakkert laminatgulv i klassisk bordformat, strukturen på dette gulvet har en fin, realistisk treoverflate, fremhevet av en matt finish. Her valgte vi å gå for samme gulvet som i resten av huset – for og holde en helhet mellom rommene – og det ble så fint. Garderobeskapet som var på rommet ble revet ut, og et nytt skap fra ikea ble satt inn. Lysbryter, lamper og stikk kontakter ble også skiftet ut.

Enn så lenger er vi veldig fornøyd med resultatet og Amalie elsker rommet sitt like mye som det jeg gjør. Gleder meg til og ta dere med på reisen videre med nytt bad og et nytt barnerom til Ane, når vi kommer så langt. 😊

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s