HVERDAGS LYKKE PÅ SITT BESTE

God onsdag mine flotte lesere! Åh, noe så deilig! Det beste med å legge seg tidlig om kvelden, er når du får sove en helt natt uten å bli vekt – og du føler deg kvikk og opplagt til neste dag! Noen dager er det bare godt å våkne av seg selv og du ser klokken har passert 06.30 – for meg er det en ren luksus – noe som ikke skjer så veldig ofte. Vel, kroppen min er innstilt på og starte dagen tidlig, og det har den vært siden jeg fikk barn.

Litt ekstra tid til litt frukt og en kopp med appelsin juice på sengekanten helt alene, jeg kan ikke huske forrige hverdag det var tilfellet. Hverdags lykke på sitt beste, kan jeg kalle det – med favoritt bladet fra Slettvoll, kunne det ikke passet bedre. Det nærmer seg jo påske, og slike småting gjør denne høytiden litt ekstra søt, synes jeg – for gult er jo kult.

 

 

Håper deres onsdag blir fin ♥

En kommentar om “HVERDAGS LYKKE PÅ SITT BESTE

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s