INSPIRASJON TIL NYE MØBLER

Det er fredag og helg og vi er over i første vår måned, selv om kulden biter, så er vi i hvertfall på vei mot lysere og bedre tider. Jeg starter helgen med at jeg ikke har kommet meg ut av joggedressen enda, og håret er krøllet opp i en stor dusk, som jeg fint kaller det – mens jeg sitter og forbereder meg med å hente inn litt ny inspirasjon til nye møbler som står på listen. Inspirasjon er noe jeg alltid er på jakt etter når jeg ønsker meg nye ting til hjemmet, og min store inspirasjonskilde for tiden er Slettvoll. Da er det ingenting som er bedre enn å ta frem noen av favoritt bøkene som man kan bla om side etter side for litt nye tanker og ideer. Pinterest er jo også helt nødvendig for oss som er glad i interiør,og som liker å holde på med styling.

Ønsker dere ei fortsatt fin helg!

En kommentar om “INSPIRASJON TIL NYE MØBLER

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s