NÅR RESULTATET AV FORANDRINGEN BLIR SÅ FINT

God morgen og hei søndag! Jeg tenkte å vise dere hvordan gangen oppe så ut her da vi flyttet inn i 2014. Dørene som var her var skikkelig gamle og var i fargen brun, et helt forferdelig syn. Vi tok frem malekosten og malet dørene i en hvit farge, og byttet dørhåndtak slik at det skulle stå litt mere stil med resten av huset. Håper dere liker det, jeg elsker forandringen.

  • – FØR –

  • – ETTER –

Hva har vi gjort: Vi har byttet ut dører og nye dørhåndtak, vi har lagt nytt gulv av grå eik som er et vakkert laminatgulv i klassisk bordformat, nye panel plater har kommet opp på veggene, og nye lister. Vi har også laget en liten bildevegg på veggen med hyller fra bohus. Noe som ble veldig fint (bortsett fra at vi mangler ene rammen på det ene bilde.) Til slutt så har vi fått opp den fine krystall lampen, de samme har vi også nede i gangen.

Håper dere får en fin søndag ♥

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s