INSPIRERT TIL VÅREN

Det er først nå man kommer skikkelig i vår stemning om dagene, der man blir veldig inspirert av årets vårkolleksjon av utemøbler som du finner i katalogen fra Slettvoll. De er kjent for sine stilrene og tidløse møbler som er moderne. Her er det mye lekkert, fortsatt settes komfort, kvalitet og tidløshet i fokus. Nå er det bare å glede seg til lysere og varmere tider, der vi kan planlegge årtes styling med lyse tekstiler og flott interiør på uteplassen.

Det sies at hver årstid har sin sjarm, og nettopp det er noe av det fineste vi får oppleve i vakre Norge, både vår, sommer, høst og vinter. Jeg liker alle fire årstidene like godt, og ser ekstra frem til hver årstid som vi går i møte.

Det er alltid deilig å kunne drømme seg litt bort i vakre interiør bilder. Utemøbel kolleksjonen er perfekt om du vil skape din egen lille oase – på terassen eller i hagen. Når våren lar vente på seg, er det en trøst å tenke at den bare ligger i dvale og venter. Slettvoll leverer som alltid.

Håper dere får en kjempefin ukestart og en fin mandag! Klem fra meg 😊

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s