TRAPPEN FØR OG ETTER OPPUSSING

Er det en ting jeg vet er det at dere elsker før og etter bilder og siden jeg også er så fornøyd med hjemmet vårt er det med stor stolthet jeg viser frem hva vi har gjort med huset. Idag tar jeg for meg trappen. Resultatet er bedre enn jeg hadde drømt om og hjemmet er et helt annet.

Trappen var i fargen furu så og si overalt og et veldig slitt tregulv! Dette huset er over 30 år gammelt og når ting da ikke har vært videre pusset opp siden den tid sier det seg selv at prosjektene kommer! Når vi begynte å rive inne dro det med seg alt, nye vegger, nymalt tak, nytt gulv, nye lister, nytt av alt av stikontankter til, lysbrytere.

– Før såg trappen slik ut –

IMG_7694

IMG_7687

IMG_7685IMG_7687

IMG_7681

Slik ser trappen ut etter at vi fikk byttet gelender, fikk på nye trappetrinn og tettet trinnene

IMG_9026

Huset har blitt slik vi ønsket. Alle rom er kompakte og henger sammen samtidig som vi har god plass til masse boder og lagringsplass. Jeg føler ikke noe annet hjem kunne gitt oss mer. Rart hva oppussing kan gjøre med huset, det blir jo som nytt og vi blir bare enda mer glad i det.

Når jeg tenker meg om har vi generelt gjort veldig mye med huset, når du først er i gang så er det vanskelig å gi seg når du plutselig ser en løsning som bli mye finere. Fargen i gangen heter for kullsort – og den fargen er så fin. Bare se på utviklingen fra starten av og til nå, vi har fått et resultat som vi har blitt veldig fornøyd med. Nå gjenstår det bare og få flislagt gulvet nede i gangen og få laget et nytt bad. Jeg har også et ønske om å bygge på vindfanget nede, sånn at vi får en større gang med plass til et stort skap og en ny dobbel ytterdør.

IMG_0269

Hva synes du? Ble det ikke bra? 🙂

En kommentar om “TRAPPEN FØR OG ETTER OPPUSSING

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s