FÅ ORDEN I GANGEN

Gangen er et kapittel i seg selv, for her må det planlegges for å holde orden. Er det en ting jeg ikke klarer, så er det når gangen blir overfylt av yttertøy og sko – og det skjer omtrent hver dag. Når man er fire personer så blir det naturlig nok en del klær, og det er da jeg ser at vi har mye mer enn hva vi trenger, spesielt når det gjelder barna. Jeg pleier alltid og handle inn dobbel sett til hver årstid, som de skal ha både til barnehagen og skolen. Jeg er et orden menneske og liker å ha gode løsninger som skal fungere for hele familien. Vi har nå ryddet ut den ene boden, der vi har planlangt at vi skal lage til noen nye og mer praktiske løsninger når det kommer til garderobeskap – for det er noe vi absolutt trenger. For meg er det viktig at det skal være praktisk og nok plass til oppbevaring av klær til hver årstid.

Ungene har hver sin malm kommende som står under trappen, der jeg oppbevarer alt av ytterklær, fleece klær, ull, luer, votter og diverse. Da har jeg et system der jeg føler at jeg klarer å holde litt mer orden. De har også hver sin knagg over en annen malm kommode som man kan henge fra seg yttertøy som de bruker til daglig, der det også blir gjemt unna klær for hver sesong som ikke er i bruk.

Gangen i huset er ikke så veldig stor, men vi klarer oss så lenge vi har et system og at vi gjør så godt vi kan med å holde orden slik vi har det nå. Jeg har to knagger der jeg pleier og henge fra meg mine klær på. Jeg har også en kurv stående på gulvet som jeg pleier og legge fra meg ulljakker, skjerf og luer sånn at jeg har det lett tilgjengelig når jeg skal ut.

Det handler bare om å planlege noen enkle grep og ha gode løsninger for å få en funksjonelt og innbydende gang. Gangen er det første rommet gjestene dine ser, og et rom som skal fylle mange behov.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s