PROSJEKT SPISEBORD – LUKSUS VS. BUDSJETT

Ok, så er det kanskje tidenes minste prosjekt å velge ut det spisebordet som jeg ønsket meg, og nå allerede fått bestilt meg lampen som jeg også ønsker å ha over spisebordet. Stolene som du ser på bilde, er de stolene som jeg har valgt ut til spisestuen.

Jeg har brukt veldig lang tid på å finne ut av hva slags stil jeg ønsker å ha til spisestuen nå og det vanskeligste valget har vel vært og finne ut hvilken stoler som passer best til bordet og hvordan det best mulig kunne stå i stil til resten av kjøkkenet og møblene i huset. Jeg forelsket meg helt i dette bordet, det passer perfekt til farge kombinasjonen når det kommer til gulvet og kjøkken innredingen som er i en grå lys farge. Svart, blått og grått er ikke bare en farge jeg liker, men det er også en farge jeg elsker og føler disse fargene passer bedre inn her hjemmet. I utganspunktet tenkte jeg å bestille fra Slettvoll, men så fant jeg et bord som omtrent var identiske fra home factory. Her kan man ikke sammenligne kvaliteten på disse to, det er sikkert en veldig stor forskjell – det man kan se er at beina på bordet er forskjellige. Dette er spisebord som kommer til å bli veldig mye brukt. På svarte møbler vises jo støvet mye mere, men jeg kommer uansett til å vaske masse ettersom at det er alle som skal sitte rundt dette bordet. Det siste jeg vil er å ta feil valg av møbel eller ødelegge noe som har en såpass høy kostnad, derfor synes jeg det noen ganger lønner seg å gå for budsjettvarianten – for det kan være like god kvalitet der også. Selv om ventetiden ble litt lengre enn jeg hadde forventet – så er jeg veldig fornøyd med den avgjørelsen jeg tok.

Jeg bestilte bordet fra home factory og nå ser jeg i ettertid at jeg trenger nye stoler som er litt lavere, siden dette bordet er litt lavere enn det jeg hadde fra før – noe som gjør at høyden på stolene blir et lite problem. Jeg er uansett skikkelig fornøyd, og håper jeg blir det når de nye stolene kommer også, gleder meg til og vise dere alt når det har blitt ferdig. Noen ganger tar det litt tid – når man ønsker å bytte ut litt her og der.

Håper dere får en fin fredag den 13. Vi sees senere ♥

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s