JEG MÅ PRIORITERE ANNERLEDES

Hei kjære lesere!

Denne helgen har vært så travel at bloggen har måtte vike litt, for sånn er det bare noen ganger. Jeg har de siste kveldene sovnet når barna har lagt seg og som betyr at jeg måtte ha prioritert soving tidlig om kveldene for at jeg skal kunne fungere neste dag. Å kombinere unger og aktiviteter om helgene er full rulle og da kan oppfølgingen noen ganger være krevende og det kjennes godt på kroppen om kveldene, for sånn er virkeligheten med småbarns livet, det er ikke akkurart noe hvilehjem. De fleste kjenner seg sikkert godt igjen, om hva jeg snakker om? Da er det godt at jeg har sovende barn gjennom hele natten, for det er virkelig luksus for meg.

Nå har jeg masse på planen og jeg må egentlig bare sette i gang! Håper denne søndagen gir dere masse fint ♥

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s