ENDELIG PÅ PLASS

God onsdag!

Jeg startet dagen med vaskebøtten på soverommet, ny vasket soverom er det beste jeg vet og i dag benyttet jeg sjansen. Soverommet er stedet hvor vi oppholder oss mest i huset og da er det godt å ha en plass for ro og hvile – når man føler man trenger det. Dette er et rom som står sist prioritert hos de fleste og da er det også viktig at dette rommet ikke blir glemt – nettopp fordi det er et rom som ingen andre skal se. For meg er det viktig at man skal kunne trekke seg tilbake etter en lang dag og hvor man skal ha litt tid for ro. Jeg ønsket meg et soverom som skulle være mørkt og dempet, fordi jeg synes det er mye bedre og sove i. Rommet ble gjennomført ved å skape en hotell følelse med en stor sengegavl, store puter og store lamper. Det som står igjen på listen er å sette inn et nytt garderobeskap og nytt gulv – og da er endelig rommet 100% ferdig. Vel, jeg gleder meg til det en dag står ferdig her. Jeg ser slutt resultatet helt klart for meg og det skal bli så lekkert.

Jeg er veldig fornøyd med de nye lampene mine og endelig er de på plass. Jeg har valgt den klassiske og stilige aruba lampen som er firkant med sort og hvit skjerm. Den er helt perfekt for soverommet og stilig er den også!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s