FROKOSTEN ER SERVERT

Nå sitter jeg i hotell sengen min, fortsatt god og mett etter en deilig hotell frokost. Noe som må være det beste i verden. Det som er så deilig med å være på hotell er å komme til dekket bord til enhver tid, der vi er i ferd med å bli veldig bortskjemt. Selv om jeg mistenker at det blir lenge til nesten gang, så er jo dette i forbindelse med bursdagen min som er i morgen og det betyr at dette er siste dagen jeg er i 20 årene! Hvor sprøtt er ikke det? Det er ikke akkurat slik vår frokost pleier å se ut hjemme, så da må det være lov å kose seg litt ekstra, når man er på hotell. Alt i alt – dette kommer til og bli et fantastisk og deilig opphold.

Vi er på scandic nidelven, hotellet som har vunnet prisen for norges beste hotellfrokost 11 ganger – senest kåret i 2017. Menyen er inspirert av internasjonale trender innen kokkekunst og som er basert på de beste råvarer. Hotellet ligger fantastisk plassert midt i sentrum av Trondheim, 17 meter ut i vakre Nidelven.

Håper dere får en fin lørdag, så skrives vi!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s