PÅ PLASS I VÅRT NYE HJEM

God fredag. Da var vi på vi på plass i det nye hjemmet vårt igjen og nå er det et år siden sist vi tok oss en weekend tur på hotell. Vi hatt fått barne fri denne helgen i forbindelse med bursdagen min som er på søndagen, og da passer det godt og få bursdagsgaven sin som er weekend tur for oss alene, der vi kan ta feiringen litt på forskudd. Vi er klare for å nyte tiden alene og med hverandre. Hotellet er helt fantastisk og disse dagene skal nytes på det sterkeste! Jeg må si jeg trives veldig godt her og så ønsker jeg dere alle sammen en fantastisk god helg!! Håper den blir fin. ♥

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s