TUSEN TAKK FOR OSS

Vi har hatt kjempefine dager på Scandic, og litt rart har det jo vært å være «turist» i trondheim, men veldig fint også. Det er jo ren luksus bare det å kunne gå avgårde for å spise lunsj midt i helgen, det er jo en så befriende følelse og bo i byen. Slike ting gjør hverdags gledene enda større når man slipper å være avhengi av bil og buss, når hotellet ligger så sentralt, vegg i vegg med flere hundre butikker og bare noen få steg ut til gågaten. Muligheten for å være spontan er bare så befriende og ikke minst delig. Vi har benyttet oss av den sentrale beliggenheten og bare koset oss veldig masse.

Nå er det tilbake til den travle hverdagen igjen, og tenk at mai snart er her, for er herlig tid vi får fremover nå! Håper dere har en super start på en ny uke, sender deg sola hvis du ikke har den hos deg ♥

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s