DEN BESTE TIDEN

Du kan få er om kveldene, ungene er lagt og du har noen timer for deg selv der du bare kan senke skuldre, nyte stillheten og bare slappe av. Jeg har funnet god plassen i sofaen, dataen i fanget og beina på bordet! Det er noe med det å faktisk sitte i sofaen, ha på tv`en og drikke en god og varm kopp med te – det finnes nesten ikke noe mer avslappende på en tirsdagskveld.

Håper ellers dere har hatt en fin tirsdag og tusen takk nok en gang for alle hilsener jeg fikk på bursdagen min! Jeg trykker dem til hjertet mitt og gleder meg over alle sammen.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s