DET FØLES BARE SÅ FINT

Det føles bare bra å være 30 altså, og jeg merker det at jeg er ikke vant med å drikke så mye alkohol lenger da vi var borte i helgen – jeg har liksom mistet grepet helt. Jeg drikker jo kanskje bare 1-2 ganger i året og når man er småbarnsmor så blir det jo bare sjeldnere og sjeldnere. Jeg har kommet dit at jeg har mistet smaken på øl, og går heller over til vin – som jeg fint kaller det så har jeg kommet til 30 års krisen, haha! Det kan hende at det er noe i det? Jeg føler uansett at jeg har vokst så uendelig mye mentalt de siste årene og jeg føler meg jo mer voksen enn noen gang – men likevel barnslig selvfølgelig, for det er viktig å være spesielt når du har barn.

Det er alltid morsomt med noe nytt uansett om det er lite eller stort. Gleden over litt fornyelse er her og mye nytt har kommet på plass. Ny lampe og krukker fra slettvoll og krukke å blomster fra mestergrønn. Nå føles det bare så fint, samtidig har jeg også bestilt nye spisestuestoler som kommer om noen uker. Det skal dere få vite litt mere om i et annet innlegg, i mellomtiden håper jeg dere får en fin 1. mai ♥

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s