EN TUR INNOM

På lørdagen tok jeg meg en tur innom Slettvoll i trondheim igjen og svidde av noen kroner, denne hobbyen koster og det er noe jeg vet alt om. Her går det i masse planleggingen om dagen og gøy er det. Det krever utrolig mye når det står på. For det er så mye jeg har lyst til å gjøre, etter mye inspirasjon de siste ukene kommer den ene ideen etter den andre, så nå er det bare til å brette opp ermene og la kreativiteten slippe til. Det å skulle lande en endelig stil i vårt hjem har ikke vært helt enkelt, for jeg har prøvd og feilet litt på veien. Det handler vel om å bo seg inn og kjenne på hva man virkelig har lyst på og trives best med.

Vi ønsker å gå for den strammere stilen som Slettvoll har og jeg vet det kommer til å bli så fint når nye stoler og en ny skjenk har kommet på plass. De har alt fra ulike stoff til alt av møbler, forskjellige gulvtepper som kan bestilles på mål og de fikser alt. Ikke minst er det også mye lekkert! Jeg gleder meg virkelig til å få alt på plass – denne gangen som en varig endring, men her må litt etter litt kjøpes inn etter hva som står på ønskelisten – for den er lang.

Håper dere har en fin dag! Tusen takk for at akkurat du titter innom 😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s