JEG HAR VALGT UT STOFF FOR FØRSTE GANG!

Da jeg tok turen innom Slettvoll så var jeg mest opptatt av og sitte og bla igjennom litt farge og stoffprøver på tekstiler og møbler. Jeg gikk igjennom mange av de forskjellige stoff prøvene der det var et stort utvalg av kataloger og prøver, og kjenner virkelig at det vi har landet på er helt riktig denne gangen. Det er så gøy når du skal starte helt på begynnelsen igjen, der man kan sitte og glede seg av å kunne introdusere tekstiler, farger og møbler som skal vare når det kommer til absolutt alt. Denne gangen har vi gått for litt mørkere med tyngre materialer i møblene, nå etter en nøye gjennomgang er vi endelig veldig sikre på valget vårt. Der jeg har valgt ut stoff for første gang!

Disse fargene er helt nydelige, de er safe og gjør det også lett å bytte farger i puter og ting rundt dersom vi føler for det. Vi har valgt lago spisestol med ekstra bred rygg og avtagbart trekk, den som du ser på bilde, for de er så delikate og fine. Stolene kommer i begynnelsen av juni, og det er noe jeg ser veldig frem til. Tenk at jeg stolt og ydmyk kan fortelle at Slettvoll kan levere alt av tekstiler og møbler til alle type prosjekter, der de også har et stort utvalg av farger og kvaliteter på møblene.

En liten smakebit.

Fortsatt fin dag til dere, vi skrives.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s