UKENS BESTE DAG

Hei fine søndag! Her regner det og været er grått og trist, men jeg elsker det. Det kunne ikke passet med bedre, med en lang og rolig start på dagen med glade barn som tasser rundt i pysjamasen enda. Planen for i dag er at holder oss hjemme og nyter den late tilværelsen, der vi tar oss tid til å gjøre akkurat det vi vil gjøre i dag. Det er det som er så fint med søndagene, ukens beste dag!

Nå skal jeg sitte her og nyte det rykende ferske vakre hjem & interiør bladet som jeg handlet meg her tidligere i uken. Håper deres helg har vært fin også, og at dere er klar for en ny uke i morgen. Det er jeg – som alltid.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s