VASKEROMMET FØR, UNDERVEIS OG ETTER

God mandag til dere. Da jeg begynte å planlegge vaskerommet hadde jeg sett for meg hvordan jeg ønsket at hele rommet skulle se ut. Jeg ønsket å ha noen åpne hyller over vaskemaskin og tørketrommel, der det skulle stå i stil med resten av innredning. Resultatet ble faktisk enda bedre enn jeg hadde forestilt meg! Ettersom at det var veldig viktig for oss å utnytte plassen til det fulle – så kom vi til en enighet at vi tegnet opp 2 skuffer under vaskemaskin og tørketrommel sånn at de kom opp litt i høyden, noe som jeg er så glad for at vi gjorde.

Innredningen er levert av Fossline og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Vi var litt frem og tilbake på hvordan vi ønsket og ha det, før vi landet på en endelig løsning, og bare det gjorde prosessen så mye bedre. Jeg ELSKER før- og etter bilder, så her kommer noen fra start til slutt!

Slik så det ut da vi startet.

Vi valgte ut baderomspanel fra BerryAlloc. Disse veggene er et enkelt valg og egner seg både i private hjem og i offentlige bygninger som garderober, dusjer, bad og andre steder man ønsker slitesterke vegger i moderne design. Ønsker du deg et lekkert og klassisk vaskerom, er BerryAlloc et naturlig valg, som du vil ha glede av i en årrekke. Vi valgte også å ha panel i taket med 4 spotter i som gir et godt lys gjennom hele rommet.

Til innredningen ønsket vi oss en lekker hvit kjøkkenvask fra Blanco med klassisk utforming, der vasken er produsert i porselen – med en stor og tøff kjøkkenkrane som passer perfekt til.

Ferdig resultatet – så lekkert!

Jeg ønsket meg også en stor benkplass der jeg kunne få lagt sammen klær. Jeg tror faktisk denne benkplassen er den beste avgjørelsen vi har tatt.

Da vi tok turen til Trondheim så tok vi turen innom Ikea, der vi fikk handlet oss en kallax hylle og kurver som passer perfekt til vaskerommet. Jeg ønsket meg et bedre system der jeg kunne sortere klær som skal vaskes, og nå har jeg fått et system som jeg er veldig fornøyd med og ikke minst en ekstra benkplass.

Ellers er jeg så fornøyd! Vi elsker vaskerommet, det er virkelig et viktig samlingspunkt i hjemmet vårt nå og er et rom som jeg har tegnet og designet selv, ved hjelp og ideer fra Thomas. Håper dere fikk noen gode tips og at dere like dette innlegget! 😊

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s