DETTE GIR MEG SÅ MYE

God morgen! Jeg har skikkelig søndags følelse i dag, selv om det er en helt vanlig hverdag for oss. Det er jo kristi himmelfartsdag og det betyr en hjemme dag sammen med barna. I dag startet vi dagen i halv sju tiden, du merker at varmen har kommet og du kjenner at den gjør noe med kroppen din – når energien gir meg så mye. Jeg klager ikke, for jeg synes det er godt å være oppe litt tidligere når du får den lille halvtimen eller timen ekstra gir utrolig mye til dagen, spesielt når den er stappet med ting å gjøre.

I dag er meldt inntil 20 grader om ikke mer med strålende sol og fantastisk vær og jeg kunne ikke vært mer glad, nå som sommeren er tilbake. Vi er har kommet midt i mai og min største drøm er at det skal fortsette i dette sporet hele denne sommeren! Det er jo lov å drømme, og så håper vi på at været holder seg til 17.mai.

Håper dere får en fin torsdag og at dere nyter denne ekstra fridagen om du har langhelg, så sees vi senere om du stikker innom. ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s