JEG HAR FÅTT NOK

På torsdagen så sviktet helsa der kroppen ikke klarte noe mer, der jeg ble stort sett sengeliggende hele dagen. Typisk tenkte jeg når det var strålende sol og fint vær, og det var noe skikkelig dritt. Nå er jeg heldigvis bedre og det går den rette veien. Det positive med å være syk er at jeg kun er det bare 1-2 ganger i året, og man får muligheten til å slappe av i senga med litt jordbær og serier med god samvittighet. Jeg skal ikke klage hvis jeg blir hundre prosent til uken, der jeg kan starte neste uke der jeg er frisk og rask. Noen ganger sier kroppen min stopp, der jeg må roe meg litt ned og ta litt vare på meg selv også. Så denne helgen skal jeg ikke forhaste meg med noenting, og bruke dagene til og slappe av å ta det knusende med ro.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s