SVINVIKRUNDEN

Hei lørdag. I går tok jeg og ei venninne en stikk ut tur til Svinvikrunden som ligger i Todalen. Her kan man få en rundtur til fots etter gammelveiene inn til Todalen – en tur som vil gi opplevelser for både store og små. Turen er svært populær, mye på grunn av kombinasjonen av vakker utsikt og familievennlig terreng. Jeg har jo hørt så mye fint om denne plassen, noe som fristet meg nok til at jeg endelig fikk kommet meg ut og gått meg en tur der i går. Jeg har faktisk aldri vært på Svinvikrunden før og det var jo så fint der, selv om man kan få oppleve både store og små overraskelser på turen – noe som vi ikke hadde sett for oss denne gangen.

Vi fikk skrevet oss inn i boken og tok turen videre et stykke og plutselig stopper Mali ved siden av meg og hyler alt hun kunne, jeg står igjen som et stort spørsmåltegn og lurer på hva det var? Jeg hører ordet hoggorm, og springer motsatt vei enn henne og så stopper jeg og roper til henne – hvor er den? Jeg såg jo ingenting selv om det var foran beina på oss, vi bestemte oss for at vi snudde og tok turen nedover igjen. Haha, sånn er det når du er har skrekken for hoggorm – tror dette blir den siste turen hit på en stund – typisk min uflaks selv om jeg fikk fikk sett noen ting, denne gangen.

Altså, denne turen var helt nydelig, nå sitter vi igjen med et godt og artig minne som vi kan le av en god stund fremover. Vi planlegger flere stikk ut turer – der vi håper vi får en litt finere opplevelse enn denne turen! Håper dere får en fin lørdag ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s