JEG FØLER VI ER SÅ HELDIGE

Hei og god mandag!

Solen skinner og det gjør faktisk jeg også! Jeg blir så glad hver morgen når jeg våkner opp til slike fine dager, det gir meg mer energi og ekstra påfyll – det er nesten rart hvordan været kan påvirke dagsformen og humøret til et menneske – på den måten. Uansett, jeg føler vi er så heldige – når solen først kommer så har vi den til halv 11 tiden om kvelden, hvor herlig er ikke det? Vi har fått en fin og deilig forsmak av sommeren så langt, og håper det forblir sånn. Frokosten er inntatt og akkurart nå nyter jeg alene tiden litt for meg selv, før dagen startes i gang.

Jeg har mye på planen fremover som jeg gleder meg til og dele med dere, men tar det litt etter litt som det kommer. Mye nytt skal på plass og endringer for uteplassen skjer denne sommeren – åh som jeg gleder meg!

Jeg har fått handlet meg to nye buksbom, de jeg hadde fra før klarte seg ikke igjennom den harde vinteren. Håper at jeg klarer å ta mer vare på disse i gjennom sommeren, for de er jo bare så fine til uteplassen. Ønsker dere en fortsatt fin mandag, og sender deg finværet om det ikke er hos deg. 💚

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s