ET DRØMMESTED AV EN UTEPLASS

Jeg titter innom for å ønske dere en riktig god torsdag og vil takke for at dere tar turen innom å leser bloggen min! Jeg håper dere får en fin dag med masse sol og godt humør!

Her kommer en liten smakebit på noe av alt det jeg sniker på om dagen – nemlig inspirasjon til hagestuen og uteplassen. Jeg er bare så forelsket i alle disse møblene fra Slettvoll, akkurart slik jeg ønsker å ha det hjemme hos oss. Et drømmested av en uteplass, hvor lekkert er ikke dette?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s