LA OSS BEVARE DINE BESTE MINNER

Vi lever i 2018, der teknologien er stadig i utvikling og forskerne finner opp flere nyttige ting som gjør livene våre enda lettere. Kamera med minnekort kan lagre mange tusen bilder og videoer, og som blogger er det viktig å dokumentere alt i hverdagen gjennom et kamera.

Hos BGA minner kan du nå få hjelp til bevare dine beste minner i et digitalt format. Måles deres er å bli nordens ledende aktør innen overføring av analoge kilder til digitale formater. Har du tatt vare på noen gamle gamle smalfilmer, videokassetter, lydbånd eller lysbilder som skal omvandles så kan du være sikker på at BGA gir deg dine beste mulige kvalitet på sluttproduktet.

Digitalisering av smalfilm og Super8 til DVD/USB

BGA ønsker å hjelpe til deg til å bevare dine beste minner, ved å legge over gamle smalfilmer på DVD eller USB-minne. Det spiller ingen rolle hva slags type smalfilm du har. Vi tar (nesten) alle format som har vært på markedet. Digitalisere Lysbilder/Negativ til DVD/USB.

Digitalisere Lysbilder/Negativ til DVD/USB

BGA håndterer daglig tusenvis av bilder, noe som de har en stor erfaring med. Her bruker de store maskiner som er tilpasset for profesjonelt bruk. Dette gjør at de kan garantere deg høy kvalitet ved innskanning av dine verdifulle minner. De hjelper også til med fremkalling, hvis du har film som ikke er fremkalt. Gamle bilder har en tendens til å miste sine naturlige farger og kontraster, men med vår erfaring kan vi hjelpe deg til å få gamle bilder i opprinnelige tilstand i digital form.

Lydbånd til CD/USB

Gamle lydbånd kan ofte ha problemer med diskanten, at bassen har forsvunnet, eller at det er veldig mye støy. Det kan vi, ved hjelp av moderne teknikk og erfaring, til en stor grad forbedre og gi dine lydbånd nytt liv. Vi justerer også på volumet slik at det blir jevn lyd på alle overgangene.

3 grunner for at du skal bruke BGA:

Teknisk informasjon

Tips / forbredelser

Smalfilm meter til minutter

Ettersom vi vet hvor betydningsfulle dine minner er for deg, behandler vi ditt materiale med stor omsorg. Dessuten jobber vi hele tiden med å være oppdaterte på nytt utstyr som muliggjør vår høye kvalitet, tross at format som Super 8 og VHS blir eldre og mer skjøre.

Jeg vil gjerne anbefale at dere besøker BGA minner, der de hjelper deg nøye med de beste minnene bevart trygt i et digitalt format.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s