NYTT TIL STUEN

I april tok jeg turen innom Slettvoll for og se på nye spisestuestoler. På siden min ved inngangen sto det fire spisestoler i det stoffet og fargen som jeg hadde sett for meg, og valget ble enkelt – fire nye spisestoler rikere! Thomas fortalte meg at disse stolene var mye bedre og sitte i, enn de forrige som vi hadde. Da sier det vel litt at stolene ble godkjent – og jeg angrer ikke et sekund på at jeg byttet ut bord og stoler. Stolene kom virkelig til sitt rette på stuen med nytt bord.

Noen ganger kan jeg virkelig bli sliten av meg selv og alle endringene som følger med hus og hjem. Det er det som er så gøy med hele prosessen – du må virkelig jobbe hardt for og finne ut hvilken stil som passer inn. Det ligger jo litt jobb i bytting av møbler, farger og tekstiler og hvertfall når det kommer til å avgjørelser som gjelder vårt eget hjem. Da må jeg tenke ikke bare en, men to eller tre ganger på det – for at jeg skal bli fornøyd.

Håper dere får en fin lørdag og ei fin helg, det skal jeg ha – med de fineste stolene foran meg. Vi skrives!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s