ET NYTT HJEM

Det er lov og være stolt, for det er bare fornavnet.

Det tar mange år å skape et hjem som man skal bli fornøyd med, og siden jeg har flyttet inn her så har reisen til å skape et nytt hjem vært lang, der stilen min de siste årene har endret seg. Jeg synes jeg har gått fra cottage stilen, til litt mer voksen, strammere og enklere stil – der jeg har blitt litt mer opptatt av detaljer, Beige er en farge jeg liker når det kommer til sofa å stoler og er en farge jeg elsker og føler blir sterkere og sterkere knyttet til vårt hjem.

Jeg hadde tanker og ønsker for hvordan den nye spisestuen skulle bli og nå er jeg super happy! Dette er rett og slett den fineste spisestuen jeg noen gang har hatt! Er det mulig liksom, JA DET ER DET! Nå har jeg sett meg ut en skjenk som skal stå der som sofaen var før, og da kan kan det ikke bli finere enn det. Jeg er bare så fornøyd.

Håper dere får en fin tirsdag! ♥

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s