SOMMERENS IMPULSKJØP

Hei og hopp du fine -våte Onsdag. Vi fikk en flott start på en ny uke på mandagen, der vi våknet opp til at det plasket ned på utsiden. Denne uken er regnet hjertelig velkommen, noe som absolutt er helt greit i mine øyner. Bortsett fra de som skal på Laksfestival som er denne helgen, vi får ikke noe barne fri i år og det gjør meg absolutt ingenting. I år er det barna som skal stå i fokus, der vi skal kose oss masse på tivoli – både store og små gleder seg til det!

Jeg har en stund ønsket meg en stort rundt speil, etter et par runder fant jeg det lekreste speilet som jeg bestemte meg for å kjøpe til en rimelig sum. Jeg er så glad i det nye runde speilet som har flyttet inn på rommet til Amalie, det vakre speilet er rommets blikkfang og er så lekkert til skrivebordet.

Speilet finner du HER.

Akkurart nå får du fri frakt på alle kjøp over 499,- HER på Royal design. Pass på denne muligheten til å kjøpe designklassikere til den beste prisen.

Håper dere har en fin onsdag ♥

 

 

En kommentar om “SOMMERENS IMPULSKJØP

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s