DET ER VIKTIG Å TA VARE PÅ OG NYTE ØYEBLIKKENE

God lørdagskveld alle sammen! Er det flere som har våknet opp til til kaldt soverom de siste dagene, jeg må si at det er det beste jeg vet – for da sover jeg så mye bedre om natten. Føles nesten som at høsten har kommet tilbake. Sommeren har faktisk kommet tidlig i år og selv om dette kanskje betyr at den ikke kommer like bra i slutten av juni og begynnelsen av juli, så kjenner jeg at det er greit. Livet er nå og det er så viktig å ta vare på og nyte øyeblikkene.

Hvert år denne helgen så er det laksfestival i bygda vår, og vi er like uheldig med været for hvert år som kommer. Ane hadde så lyst på tivoli, så da tok vi turen dit sammen med naboen vår og barna hennes som bor like borti gata vår – der vi hadde det så fint sammen. Nå som endelig kvelden har kommet, var den også veldig godt mottatt. Det og være på farten i hele dag kjenner man virkelig når man er hjemme igjen.

Håper dere har hatt en fin dag så langt! ♥

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s