DET Å GJØRE SÅ MYE UT AV NOE SÅ LITE

Da snakker jeg om dette flotte service mitt, disse har jeg vært på jakt etter lenge og lykken ble stor da jeg fikk muligheten til å kjøpe meg disse. Dette service ønsker jeg meg nå til enhver anledning, og håper at jeg en dag har en stor samling. Jeg er på god vei allerede, siden jeg har blitt veldig glad i dette. Det er alltid gøy og begynne å samle på noe nytt som kler huset og interiøret, og dette settet passer perfekt inn – det er vel ikke så rart siden det er så nydelig.

Det å gjøre så mye ut av noe så lite…

Disse kan nemlig brukes til det meste når det kommer til selskap, det blir stilig å kombinere det når det brukes til middagselskaper og andre selskap.

Dette står høyt på ønskelisten min til både bursdager og jul, og er helt fantastisk fint. Både de velkjente koppene som jeg elsker å drikke te av og ikke minst – de vakreste fatene.

Ha en fin dag da dere, nå er det helg! ♥

 

En kommentar om “DET Å GJØRE SÅ MYE UT AV NOE SÅ LITE

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s