DEN STORE OVERRASKELSEN

I går fikk vi besøk, egentlig hadde Silje andre planer for helgen og når hun valgte å komme hit i går å tilbringe tiden sammen med oss – da ble vi alle kjempeglade. Silje er tante ungen min på 20 år, og vi har hatt et veldig tett forhold opp igjennom de siste årene – hun har vært den lille søstra som jeg aldri fikk. Hun har ikke vært på besøk til oss på noen år nå, og før der igjen var det i dåpen til Ane i 2014, så du kan si det var på tide. Silje er jo også fadderen til Ane, og mitt ønske er at de skal se hverandre mer og mer i fremtiden ( det gjelder så klart Amalie også) siden hun er veldig glad i henne. Spol tilbake noen år tilbake, da jeg og Amalie bodde i leiligheten – da var vi nesten sammen hver dag, der hun nesten bodde hos meg også – det var tider! Vi har mange gode minner sammen og enda fler skal det bli sammen med meg og jentene. ♥

Håper dere får en fortsatt fin lørdag ♥

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s