JEG INNSER AT JEG TRENGER HJELP

Denne helgen har gått fort, og jeg har innsett at jeg trengte hjelp. På fredagen ble Amalie syk igjen, stakkars liten. Dette er virkelig høytid på sommeren for sykdom i hus. Vi har brukt helgen på slappe av og sett filmer, blant annet pippi langstrømpe på rømmen. Jeg hadde glemt hvor høyt jeg elsker pippi filmene. Jeg husker da jeg var rundt 4-5 år, da pleide jeg og pappen min (som døde da jeg var 5) å ta oss en tur på kiosken for og leie alle filmene av pippi – en evig klassiker, og et godt minne som jeg har sammen med pappa. Og de minnene fører jeg videre sammen med barna mine, for pippi det er en favoritt når det kommer til film her i hus. Jeg er så glad i Astrid Lindgren sine filmer og jubler hver gang når barna selv ønsker at vi skal se dem.

Men ikke nok med det, i går våknet jeg opp med en vond hals – og utover kvelden ble det så vondt at tårene kom! Jeg har prøvd ut det meste, men ingenting som hjelper. Når Ane skulle legge seg, så begynte hun også å kaste opp – midt opp i dette var jeg alene med barna, er det ikke typisk? Det er nå jeg innser at jeg trenger hjelp, så i dag skal både jeg og Amalie ta turen til legen for en sjekk, der jeg håper at jeg kan få litt medisin sånn at jeg slipper å ha det så vondt som dette, for det er helt grusomt å svelge. Denne helgen har hele huset fått gjennomgå, bortsett fra far i huset som var på jobb. Passer fint at jeg tok den store vaskejobben i går kveld, der jeg fikk skrubbet og vasket bort alt som heter sykdom og møter en ny uke med blanke ark.

Håper dere får en fin start på en ny uke, og at dere er friske og raske! 😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s