JEG HAR FLYTTET!

Fredagsfølelsen er velkommen! Jeg startet jo ikke uken riktig på noen som helst måte, og nå går går jeg helgen i møte som frisk og rask igjen. Åh, en deilig følelse. Vi har jo vært så heldige og hatt noen fine dager med en deilig forsmak av sommeren. Nå håper jeg starten på juli blir like fin med gode og varme dager.

Siden sist har jeg flyttet ut, vi har jo fått to nye betong bord på plass og jeg er veldig fornøyd. Jeg var veldig i tvil om jeg skulle bestille disse, men når jeg fant de på salg så slo jeg jaggu med til – der jeg sparte noen tusen kroner. Nå er jeg bare så glad for at disse møblene er på plass! Her kan jeg sitte ute og kose meg etter barna er lagt, det finnes nesten ikke noe bedre sted enn å sitte ute og nyte kveldssolen.

Sjekk disse putene og fiske servise fra Millemoi sin lekre sommerkolleksjon! Miks din egen lille putehimmel og drøm deg bort. Noe av det vakreste jeg vet er lyseblått og hvitt og disse vakre skjelldekorene som ballene, disse er bare så utrolig flotte og gjennomførte.

I årets kolleksjon har mille moi masse fint i sommerens flotteste farge. Puter i allverdens mønstrer og servise som kan mikses på kryss og tvers og mye mye mer!

Jeg håper dere får en fin fredag, og at solen skinner hos dere! Vi skrives mer senere!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s