ET LITE GLIMT AV DET NYE

God lørdag til deg! Endelig en morgen hvor vi kan ta det helt med ro. Ingenting vi skal rekke, ingen barnehage og ingen planer. Vaskemaskinen rusler og går slik den pleier, mens vi nyter en deilig start på morgenen i pysjen enda!

Her kommer et lite glimt av vårt nye stuebord, igjen! Jeg elsker den røffe looken på bordet som passer mye bedre til sofaen vår – med understell i sort metall. Stramt og lekkert på samme tid. På farger er jeg lik som alltid – klarer ikke mikse for mye. Jord farger er liksom mine favoritter og det går tydelig igjen hjemme hos oss, nok en gang!

Ha en nydelig lørdag!

En kommentar om “ET LITE GLIMT AV DET NYE

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s