NYTT STUEBORD IGJEN?

Nytt stuebord har stått på ønskelisten lenge, jeg funderte veldig lenge på om jeg skulle gå tilbake til et bord som var i beige igjen, det er mye mer praktisk for vår del og passer mye bedre til sofaen vår. Når det kommer til tekstiler hjemme hos meg selv velger jeg som regel alltid noe helt basic som lys lin eller sand farget. Gir du meg hundrevis av prøver på tekstiler, eller stuebord så hopper jeg alltid og helt uten å tenke meg om direkte til fargen beige. Det skjer hver eneste gang og det nettopp fordi dette alltid har og fremdeles er 100% meg. Denne gangen skulle vi gå for et bord som vi kan bli fornøyd med og beholde lenge. Da er det viktig å bli fornøyd med både farge og fasong.

En bitteliten smule stolt og OVERLYKKELIG over vårt nye bord! Den som venter på noe godt, venter absolutt ikke forgjeves. Jeg synes det ble veldig uvant med en mindre bord, så jeg tok like greit å bestilte et til – siden de ikke hadde det på lager, så var det 3-4 uker leveringstid noe som betyr at det andre bordet kommer i begynnelsen av August.

For å vedlikeholde bordet så skal man lakkere og vokse overflaten for å bevare glansen og hindre riper, minst hver 6. måned, eller oftere ved behov. Noe som er veldig lurt med små barn i hus. Det ble plutselig så annerledes med mindre bord, og jeg bare ELSKER stuen enda mer nå.

En kommentar om “NYTT STUEBORD IGJEN?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s