DAGER SOM DETTE

Hei til fredag og nok en ny start på en ny helg. I dag tok jeg med Amalie på en liten gå tur igjen, der jeg synes det var godt å kjenne pulsen stige. Amalie var så flink å gå helt hjemmefra uten en eneste klage, vi fant oss også en lekeplass til hennes store begeistring. Jeg er kjempe stolt over henne, hun begynner virkelig å bli en stor jente nå! Vi hadde en koselig tur i det nydelig været. Jeg vet ikke med dere, men vi har virkelig fått prioritert godværet de siste dagene med litt alene tid sammen – i frykt for å svime av i varmen, haha! Nå er det fredag, og vi er klare for helgen og masse familie tid.

Disse fine putene fra millemoi sin sommerkolleksjon er de fineste jeg vet om, se så vakkert mønsteret er. Jeg blir rett og slett glad når jeg pynter med så vakre ting og farger. Denne deilige himmel blå fargen får jeg aldri nok av.

Jeg håper dagen deres har vært kjempe fin, og at solen skinner hos dere! Vi skrives mer senere!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s