JEG HAR FÅTT MEG SOMMERJOBB

Nå kan jeg si at vi har startet sommerferien for fult. Nå har vi alle ferie og skal kose oss ekstra mye sammen disse ukene her. I går endte jeg opp med vaskebøtta og vasket hele huset klart for helgen, man blir jaggu med svett av å vaske i det tempoet som jeg har, haha! Når det kommer til husvask så er det en god trim, hvertfall når man har et helt hus å vaske – der man også bruker mye tid på bare dulling. Når jeg setter i gang med å vaske, så pleier jeg av og til å snu stua opp ned noen gangen før man finner ut av at det egentlig var best slik det var i utgangspunktet. Nå har ikke vi den store stuen, det å skal ommøblere blir som et stort puslespill noen ganger, der man ikke finner brikkene på riktig plass!

Takk for at du tittet innom, jeg ønsker deg en fin fin lørdag. Vi skrives!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s