VI ER VELDIG AVHENGIG

God søndag alle sammen.

Nye roser er kjøpt inn fra den lokale blomster butikken, skulle hatt meg flere men det får bli på neste handle runde, jeg vet i hvertfall hvor det skal handles neste gang, haha! Jeg nyter både synet og duften av dem. Denne helgen har bare vært rolig, noen ganger er det faktisk veldig deilig, solen har visst seg fra sin beste side og vi har hatt ei fin helg! Barna her i huset er som sakt ute barn og da er vi veldig avhengig å få tilbringe dagene ute sammen med de, sånn at det ikke skal gå helt rundt for hver og en her hjemme!

På torsdagen ble det store svarte stuebordet og det lille hjørnet bordet solgt og hentet – jeg kan si at det var godt å bli kvitt det, siden det bare sto og tok plass! Jeg ønsker dere alle en riktig god søndag! Nyt den til det fulle! 😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s