EN TREND MAN BØR FØLGE MED PÅ

Inneholder annonselenker

Marmor er uten tvil en trend en bør følge med på nå. I løpet av de siste årene har det blitt stadig mer populært, og det ser ikke ut til å roe seg i overskuelig fremtid. Det vi elsker med marmor, er miksen av det klassiske med det moderne, noe som gir en luksusfølelse og et glamorøst skinn. De gylne nyansene i denne variasjonen tilfører en unik touch og harmoniserer vakkert med gulldetaljene i dekselets design.

Lange sommer dager og ingen lader i sikte? Ikke noe problem! La vår fasjonable power bank redde dagen! Her kan du finne våre power bank og kabler i 14 forskjellige design for å koordinere med eventuelle anledninger HER hos iDeal of sweden.

 

HER / HER / HER / HER

Den’magnetiske ring mount er virkelig en game-changer for alle som liker å ta bilder. Hvis du ikke har fått en enda, så er det definitivt på tide å få en! Du kan kjøpe det HER hos iDeal of sweden. Ring Mount er en stilig, måte å legge til grep og sikkerhet til telefonen din. Den letter spenningen i hånden din når du blar deg gjennom feeden, fungerer som et stativ når du ser på videoer og gjør at du ikke slipper telefonen når du skal ta en bra selfie. Kommer i to luksuriøse farger, gull og sølv.

 

HER

Med en samling av tidløse farger er iDeal Fashion det perfekte lommebok dekselet for den stilbevisste. Den har en subtil glans som gir lommeboken en ekstra dimensjon. Selve materialet er eksklusiv PU, som er nøye valgt for sin miljøvennlighet og holdbarhet. Finnes i fire forskjellige farger.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s