EN FIN DEKORASJON TIL STUEBORDET

Hei og hopp!

I dagens innlegg vil jeg gjerne komme med et lite tips, på hvordan man kan dekorere et fat – her finnes det mange forskjellige måter, på hvordan folk ønsker å ha det. Jeg vil vise dere hva jeg har gjort med mitt avlange dekorfat for å gjøre ting litt annerledes.

Et dekorfat må ikke være rundt, eller firkantet – det kan for eksempel være avlangt – du trenger ikke å ha all pynten på fatet. Her kan man bruke fantasien til å plassere det litt spredd utover, samtidig som det står samlet på samme plass.

Her kan man blande ulike lys, lysestaker, og små vaser i samme farger med noen søte små avskåret blomster – så har du fått en fin dekorasjon på stuebordet.

Dette fatet er like fint på kjøkkenet til å pynte med litt krydder i. Jeg brukte også dette fatet i juletiden da jeg brukte det som adventsfat med fire store lys og litt grønt – ble rålekkert.

De vakre små t-lys holderne kommer i sett av 4. stk, og er i vakker blå farge. Her kan du skape en stemning med ulike størrelser som gir en spennende dynamikk. Som også skaper en herlig stemning.

De små vasene er søte i klynger eller spredd litt fra hverandre, med bare en liten avskåret rose.. Kommer også i sett av 3.

For meg et det viktig å skape det lille ekstra i interiøret, der man tør å bruke litt av fantasien med å blande litt forskjellig med ting som passer sammen. For å gjøre det litt mer spennende.

Brett, lyslykter og søte små vaser får du for under 1000,- lappen hos Millemoi.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s