MIN FANTASTISKE MAMMA FYLLER ÅR

Den beste, fineste og godeste mammaen min hadde bursdag i går. Det var din dag og så klart det måtte feires. Jeg hadde mine planer klar for at vi skulle komme på besøk, for å overraske henne med gave og blomster. Det ble en kjempefin dag med feiring, der hun ble virkelig overrasket. HURRA, jeg elsker overraskelser og det å glede noen på bursdagen! Det betyr så mye! For det var så fint ♥

Du er en fantastisk person. Tusen takk for at du alltid har vært der for meg gjennom tøffe tider, og gode tider! Hva skulle jeg og barna gjort uten deg? Vi er så uendelig glad i deg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s