EN HELG I SYDEN

Hei søndag! Det føles som at vi tok en tur til syden denne helgen, fantastisk flott vær og opptil 35 grader i sola! Åh, det er herlig det! Da er det lov og droppe alle planer, slippe det man har i hendene å løpe ut for å nyte litt. Jeg synes de dagene hvor jeg kan koble helt ut er så deilige! Slik som denne helgen har det vært helt magisk å bare ha for meg og familien. Barna har fått seg stort badebasseng i hagen, og skal bade dagen lang. Nå som det er sommer, lyse dager er det også lettere å bare ta seg en dag med KUN avslapping, uten at jeg kjenner på den dårlige samvittigheten. Nå som det er sommerferie så tenker jeg at det er flere som gjør akkurart det samme og nyter. Stor familie lykke for alle sammen!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s