LITT EKSTRA LYKKELIG

Jeg kan vel si at jeg er litt ekstra lykkelig om dagen, siden vi har vært så heldig og hatt noen fine sommerdager de siste dagene her på Møre! Jepp, det er alt som skal til for å gjøre denne frøkna veldig fornøyd, der jeg smiler og er så lykkelig!

Selv om det til tider kan være mer en nok med denne tropevarmen, så får vi bare nyte det mens vi kan! Så nettopp dette gjør vi om dagene, koser oss! Barna bader, spiser masse is og er blide å fornøyde ,mens far i huset har grillet deilige middager til oss. Noe mer kan jeg altså ikke be om, dagene er helt perfekte, og det er sånn det akkurart skal være.

Håper deres sommerferie er like fin som vår!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s