INSPIRASJON TIL BARNEROM

God søndag kjære lesere.

Når man skal innrede et barnerom så synes jeg det er viktig å gjenspeile de som bor der. Hjemme hos oss har jeg prøvd å skape en lun og koselig stil på alle rom, en stil som skal skape trivsel og hygge.

Liker du å variere mellom ulike farger i interiøret, så er det alltid lurt å velge en rolig og tidløs farge som du liker og som du skal trives med. Når du skal innrede er det alltid best å ta forbehold om hvordan og hvor mye rommet blir benyttet.

Dette rommet er helt enkelt, hun som bor her er 9 år og hun har også ei lillesøster på 3 år som leker her inne, siden hun ikke har sitt eget rom enda! For meg er oppbevaring av leker viktig, og da gjelder det å ha en god planlegging på hvordan det skal gjøres.

Rosa og beige er alltid pent sammen på et jente rom, her varierer jeg alltid litt med hvor mye jeg blander inn og sammen. Det er ingen hemmelighet at disse fargene gjør det lunt og koselig. Det er alltid morsomt å innrede et barnerom, det er uansett veldig gøy så lenge man koser seg med det.

Kom gjerne med spørsmål hvis det er noe dere lurer på. Ha en fin søndag! 😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s