ÅRETS FINESTE SOMMERBORD

Uteplassen for denne sesongen er pyntet med Millemoi sin lekre sommerkollekjson, for den er virkelig vakker. Alle som kjenner meg vet at de siste årene har jeg blitt veldig glad i blått, og det kommer nok ikke som en stor overraskelse at jeg har gått for denne fargen til uteplassen i år.

Putetrekkene er lekre å kombinere med både 50×50 trekkene med dusker, samt de nøytrale bomullsputene i str 60×60.

Jeg har dekket bordet med fiske serviset som har blitt en av mine favoritter når det kommer til borddekking. Passer perfekt til de vakre skjelldekorene som kan brukes til dekorasjon. Det kan jo ikke bli finere bord enn dette, kanskje kan jeg gi deg litt inspirasjon til årets fineste sommerbord.

Her trives vi veldig godt. Nå jobber vi med å lage hagestue bak huset også, med stor platting med flere soner og nye hagemøbler. I år har denne plassen vært en stor favoritt like utenfor stuen inne med stor skyvedør, og her er det så enkelt å bare snike seg ut for en liten time out om morgenen, eller utover dagen eller om kvelden etter at barna har lagt seg. Det jeg liker ekstra godt med denne plassen er at vi kan sitte her uansett vær og vind, fordi vi har overbygg – noe som gjør det enda koseligere. For det gjør at vi kan ha mange finere stunder her når høsten og vinteren kommer. Her har vi to varmelamper og mangler egentlig ingenting, jeg synes det har blitt skikkelig fint! Til neste sommer blir det enda finere med hagestuen, åh som jeg gelder meg! Ha en fin tirsdag ♥

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s