ETTERLENGTET OG SÅ NØDVENDIG

God morgen! I dag starter vi dagen i sofaen med film på tv’en. Ungene koser seg enda med ferie og får gjøre litt som de vil. I dag kom regnet tilbake og da er det inne kos som gjelder. Det er faktisk veldig koselig med et slik vær som dette, selv med all kranglingen og ertingen mellom disse to, slik er det bare med søskenkjærlighet. Noen ganger pleier vi og dele oss, der vi er sammen med et av barna hver for oss. Det er er ikke så mye som skal til, noen timer nå og da og vi føler alt så mye bedre! Noen ganger er det etterlengtet og så nødvendig. Sånn er det vel gjerne for de fleste – høyt og lavt gjennom en hel dag.

Vi er i ferie modus og nyter de siste to ukene samme før hverdagen plutselig er tilbake! Ha en fin torsdag 😊

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s