TIL DET DU TRENGER Å HA MED

Inneholder annonselenker

Invester i noen nye vesker til den nye sesongen. Her er de siste trendene og de tidløse klassikerne som vil kunne bære det du trenger å ha med deg på farten. Jeg ser ikke poenget i å bruke mye penger på vesker, som kun skal brukes til spesielle anledninger. Har man lyst på en veske, så skal man kjøpe det for å bruke det, og som man kan bruke sesong etter sesong.

I dag har jeg lyst til å vise dere mine veskefavoritter som er: Calvin klein, MK og Adax. De er tidløse, klassiske og også veldig hverdagslig og som har alt man kan se etter i en veske. Jeg har valgt meg ut to farger jeg aldri får nok av. Svarte vesker kan brukes til alt, og rødt kan brukes de dagene du ønsker å dra inn elementer som virkelig synes i et antrekk – begge deler er klassisk og tidløst og ikke minst stilig.

HER / HER / HER / HER / HER / HER / HER / HER

Ønsker dere en fin torsdag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s