NÅ ER DET IKKE LENGE IGJEN

Hei og god kveld.

Vel – i dag kom finværet tilbake og som jeg ser på værmeldingene så får vi bare nyte det – ser det ut som. Da får vi muligheten til å fortsette å jobbe med hagestuen ute. Jeg er så heldig som har en så flink mann som jobber med dette prosjektet og en spesiell stor takk til de som kommer hit for å hjelpe, og som stiller opp. Vi har et mål om å bli ferdig med alt om noen uker, så da er det ingen grunn til å vente. Hagestuen har kommet opp, så nå gjelder resten av arbeidet som står igjen. Her er det bare å glede seg, hagestuen får dere se bilder av når alt har blitt ferdig, jeg liker ikke i grunn å vise bilder av et halv ferdig prosjekt.

I mellomtiden nyter jeg synet av mine favoritter når det kommer til snittblomster, to små hvite hortensia baller.

Ønsker dere en fin kveld! Vi skrives.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s